Welkom bij ID bv

ID bv ( Inventist Distribution bv ) is groothandel , importeur en exporteur en fabrikant van Modelauto’s voor verzamelaars. Op dit moment voeren wij 5 merken welke wij internationaal distribueren.

MATRIX SCALE MODELS

MATRIX SCALE MODELS is ons eigen merk dat wij onder eigen beheer ontwikkelen en laten produceren. Het betreft hier hoogwaardige resin modellen in schaal 1:43 in gelimiteerde oplagen. Sinds 2017 nu ook met enkele grotere schalen in zowel 1:18 als 1:6 !

12-ART fine modelcars

12-ART fine modelcars zijn wij gestart in 2017 met als doel top kwaliteit modellen te maken in de schaal 1:12. Exclusieve auto's met een oog voor detail.

Great Iconic Models

GIM, Great Iconic Models is ons eigen 1:43 merk met hoofdzakelijk amerikaanse modellen in topkwaliteit in zeer gelimiteerde oplagen

CULT models

CULT models maakt 1:18 modellen van auto's die een cult status hebben of verdienen. Wij distribueren dit merk wereldwijd.

KESS

KESS distribueren wij exclusief voor Benelux en Duitsland. Dit merk uit Italie mag zich verheugen in toenemende belangstelling en past goed in ons pallet van 1:43 hoogwaardige resin modellen.